Alle prijzen zijn incl. BTW en indien van toepassing incl de nodige milieubijdragen. Wij doen ons uiterste best om alles zorgvuldig te omschrijven en aan te passen, er kunnen echter geen rechten ontleend worden aan eventuele wijzigingen. 

© 2016 BY S Constructions BV

RGR Reclame -
00:00 / 00:00
Hoe het begon..

 

In een wereld zoals nu zijn smartphones en tablets niet weg te denken.. alsmede ook de slijtage en breuken hieraan.. Binnenin de vriendenkring vielen er regelmatig brokken bij toestellen, deze werden hersteld maar niet steeds volgens de regels van de kunst. Hierbij werd besloten door de zaakvoerder om zich hierin toe te spitsen. In het begin werden voornamelijk vrienden en kennissen geholpen en al snel werd duidelijk dat meer en meer tevreden klanten onze service verkondigden en zodoende een reeks aan klanten bijbracht. 

Een begin van een mooie start!!

Niet alleen reparatie..

 

Reparatie, hulp met problemen softwarematig, hulp met instellen van je telefoon.. dit en zoveel meer is ook mogelijk bij SMARTPHONECLINIC. 

Via de site www.smartphonecases.be kan u accessoires, covers en hoesjes aankopen.

 

Om u te helpen met besparen werd de abonnementsdienst van Mobistar ook toegevoegd tot de mogelijkheden. Bij SMARTPHONECLINIC wordt u professioneel geholpen met de keuze van het juiste abonnement en krijgt u de kans om superkortingen te krijgen en dit voor levenslang! 

 

Tevens worden ook hoesjes bedrukt naar wens voor de klant voor promotionele doeleinden of gewoon voor privégebruik, alles is mogelijk..

 

Smartphonereparatie sint-niklaas, SMARTPHONECLINIC

AL GERUIME TIJD EEN BEGRIP IN SINT NIKLAAS EN OMSTREKEN.

OVER ONS